Mixcsabi

Meez 3D avatar avatars games

magunkról

Férfi és nő, huszonöt és harminc, hangtechnikus és író, vak és látó.  

 

Életünk, gondolataink, küszködéseink, dühöngéseink.

Vaszilisza

Meez 3D avatar avatars games

akkor most kérem a kezeket a gombokra,

2009.05.06. 15:30 | Vaszilisza | 5 komment

 

MOST lehet szavazni, kéremszépen, a tét nagy: a bennmaradásért küzdenek a játékosok, mindegyikük nagyon számít az önök szimpátiájára... Szabadon lehet küldeni a szavazatokat, egyébként még ingyenes is, csak indapass kell hozzá. Minden szavazat számít, minden egyes gombnyomás növeli az önöknek szimpatikus jelölt esélyeit, ne maradjanak le...

Azt nem árulom el, hogy melyiket gondoltam teljesen és melyiket csak félig komolyan. De hogy mindegyikre volt, aki komolyan vette, ahhoz csak annyit, hogy eredetiben (sárga- vagy fehéraranyból esetleg platinából) egyik sem olcsóbb százezer forintnál (pillanatnyi árfolyamon.)

Kéretik mindegyiket ezüstben nézni, annyit megengedek, hogy a triskeléset el lehet képzelni valamivel ritkásabb véséssel is.

1. EKG

 

 

2. Holddal vésett

 

3. Triskele

 

4. Puzzle

Ja, és fenntartom a jogot, hogy ha találok közben egy legszebbet, amellett döntsek ;-)

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalek.blog.hu/api/trackback/id/tr451106292

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Agnesa 2009.05.06. 18:23:28

Kettesre szavaznék. 1. elég elvont 3. túl sok a misztikum 4. egyszerűen bizarr

pppanther 2009.05.08. 18:07:53

Nekem a 2. tetszik, a 3as nekem úgy jobb tetszene ha saját színében lenne a vésés, v hogy mondjam, nem ilyen pirossal. Az egyes egészségügyis pároknak vicces lenne :D
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása