Mixcsabi

Meez 3D avatar avatars games

magunkról

Férfi és nő, huszonöt és harminc, hangtechnikus és író, vak és látó.  

 

Életünk, gondolataink, küszködéseink, dühöngéseink.

Vaszilisza

Meez 3D avatar avatars games

Befektetőket keresek spanyolviasz nagy tételben történő gyártásához és forgalmazásához

2009.05.08. 10:00 | Vaszilisza | Szólj hozzá!

 

Tegnap ugyanis megszállt az ihlet és kitaláltam a tutit.
 
Az ötlet nem teljesen az enyém, de én fejlesztettem tovább, és különben is, szóval az időbörze mintájára ezennel elindítom az időlottót.
 
Az úgy lesz, hogy aki unatkozik, akinek üresek a napjai, felesleges idejét korrekt vételi árfolyamon eladja nekem. Én összegyűjtök egy pár évre valót, aztán kisebb adagokban kisorsolom.
 
Tegyük fel, hogy a heti fődíj egy hét. A sorsjegyeken számot választani nem lehet, mindenki kap egy és ezer között hét random számot, a sorsoláson kihúzunk másik hetet. (Másikat, éééérted... ) Egy találat, egy nap.
 
Papír nem lesz, az egész a neten folyik majd, az idolotto.hu alatt, már elindítottam a domainfoglalást. A közjegyző meg beköltözik a számgeneráló algoritmusba. Ha esetleg többen érnének el az adott héten találatot, a nyertest matematikai úton tervezem kiválasztani: egy találat esetén az kapja a napot, akinek a kihúzott száma a legmagasabb, több találat esetén az, akinek a fennmaradó számainak az összege a legalacsonyabb. (Persze ebben az esetben külön a kettesek, a hármasok, stb, egyébként egy hat találatos szelvényen fennmaradó egyetlen számmal nem lenne nehéz lekörözni egy kettes tulajdonosát.) Ez összesen heti 28 nap kiadását jelenti.
 
Természetesen ahhoz, hogy a holdingcég, amit mindehhez gründolni fogok, simán futhasson és kielégítő mértékű hasznot termeljen, minden egyéb időkereskedelmi kezdeményezést csírájában el kell fojtanom a piacon. Ez azonban nem aggaszt, mert úgy vélem, az időkereskedelem szabályozásában akadnak szimpatikus joghézagok és kiskapuk, amelyek segítségével néhány évtizedre meg tudom szerezni a koncessziót.
 
Mivel az eszmei tőkét én adom, és gusztustalan mértékű meggazdagodást garantálok, ha az időlottó működni kezd, korlátozott számban még várom a leendő befektetők jelentkezését. Jobbító javaslatokat is lehet küldeni díjazás reményében, de előre szólok, hogy minden szellemi tulajdon, személyhez fűződő, szerzői, szomszédos és hasonló jog az enyém lesz és marad.
 
Az időkamatokból meg végre kialszom magam.
 
(Lásd még: Paul van Herck: Viszlát jövő plutónap!)

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalek.blog.hu/api/trackback/id/tr211109365

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása