Mixcsabi

Meez 3D avatar avatars games

magunkról

Férfi és nő, huszonöt és harminc, hangtechnikus és író, vak és látó.  

 

Életünk, gondolataink, küszködéseink, dühöngéseink.

Vaszilisza

Meez 3D avatar avatars games

sün

2009.05.15. 19:16 | Vaszilisza | 1 komment

Zira valamelyik este talált egy sünt. És mivel ez élete első sünje, gondolom, alaposan meg is akarta szaglászni, esetleg kóstolni. Legalábbis erre vezetem vissza azt az éktelen csaholást (felváltva felháborodott és fájdalmas hangon) amit csapott, és amit addig nem is hagyott abba, amíg ki nem mentünk megnézni, mi van. 

Szegény süni addigra tökéletes gömbformát vett fel, mert persze Reno is ott volt - a mafla bufla csak piszkálgatta a mancsával néha, ha Zirától épp odafért, de azokkal a vastag talppárnákkal, azt hiszem, hamar kibogozta volna a szúrós jutifalatot. 

Úgyhogy süni be a piros vödörbe, vödör a kezembe, ki az utcára (a kutyák majdnem kidöntötték a betonkerítést, hogy mi van már, hova viszem a bökős labdájukat), egy kertbe, ahol tudom, hogy nincs kutya, be. Remélem, hazatalált... 

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalek.blog.hu/api/trackback/id/tr421123786

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Szvetlana 2009.05.16. 17:17:59

jaj, de megnéztem volna:)))
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása