Mixcsabi

Meez 3D avatar avatars games

magunkról

Férfi és nő, huszonöt és harminc, hangtechnikus és író, vak és látó.  

 

Életünk, gondolataink, küszködéseink, dühöngéseink.

Vaszilisza

Meez 3D avatar avatars games

fal adja a másikat

2009.05.11. 20:06 | Vaszilisza | 2 komment

Most estem le a képernyőről, úgyhogy megírom, amíg friss az élmény. 

Kalandra fal. Eddig elkerültem, nem szoktam hazaérni időben. Most viszont betegen fetrengek itthon, gondoltam, megnézem. Hiba volt.

Persze sejtettem, hogy nem egy LÖIM, na de nyílt szoftpornóra se számítottam este hétkor a pofámba bele. Tényleg itt tart az ingerküszöb, hogy már csak ezzel lehet átugrani? Látszik, hogy lemaradtam a fősodortól. 

Virág, amint erotikusnak szánt virsliajkaival kinyöhögi a következő fal nevét. (Vajon a sminkje szándékosan nem engedte látni a szemét? Ha van egy csepp önbecsülése, igen.) A testhezálló dresszek. És a figurák, pózok, a vonaglás a széken, meg a kísérőszöveg. Hogy szájrakapni, meg térdelj elé, meg mittudoménmég-mi.

Nem, ez szerintem nem sikamlós volt, hanem durva és megalázó. Pedig például Südi Iringót eddig értelmes, tehetséges csajnak tartottam. (Már amennyit láttam belőle, de ha jól emlékszem, képes volt három összefüggő mondatra egymás után.) Ennyire nem fizet a táncművészet? És Katus Attila? Sem az edzősködés, sem a cipőbolt? (Ha nem volnék update, sajnálom, nem is érdekel.) Fiúk, lányok, mennyi az, amiért ti is? 

Viszont legalább megtudtam, ki az a Dundika. Vessetek meg, de idáig azt hittem, tényleg dundi. 

Nem, nem kell tévé, köszönöm. Inkább meghallgatom az esti mesét a rádióban. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://tartalek.blog.hu/api/trackback/id/tr61115717

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pppanther 2009.05.11. 21:46:45

Meg kellett néznem a port-on, h miről beszélsz, mert én még a józsibarátnál vagyok leragadva, azt se tudtam még megnézni, h eszik-e v isszák? :D

idelle · http://egymondatban.blog.hu/ 2009.05.22. 17:36:18

kedves Vaszilisza. van az a pénz, amiért mondjuk én is normális tudnék lenni, nem ilyen hülye, mint amilyen most vagyok.
sajnos ezek az emberek amint belekerülnek a médiafolyamba, kénytelenek igazodni a nívóhoz, ugyanakkor kölcsönös viszonyba kerülnek a médiával. te hozod az arcod, én kapom a pénzt, mutatom az arcod, te kapod a pénzt.

ilyen egyszerű...

U.i.: Bundika (én csak így hívom) jó fej, a butapicsa archetípusa, azokat meg 'szeressük', mert szeretnek vetkőzni... ;-)
süti beállítások módosítása
süti beállítások módosítása